Wijkraad Mill-West heeft op het gebied van leefbaarheid de afgelopen jaren projecten opgezet zoals De Huiskamer, speeltuin bij De Wester, oriëntatie op een kinderboerderij en ook verschillende kleinere onderwerpen.

Zoals gebruikelijk is bij verenigingen en stichtingen, ontkomt ook de wijkraad niet aan bestuurswisselingen. Omdat er binnen afzienbare tijd diverse bestuursleden hun functie beschikbaar stellen, zijn we naarstig op zoek naar nieuwe leden!

Als er niet snel nieuwe mensen bijkomen staat het voortbestaan van Wijkraad Mill-West binnen korte tijd op losse schroeven. U wilt toch ook dat er aandacht is voor de leefbaarheid in uw wijk?!

Mocht u interesse hebben om in het bestuur van de Wijkraad Mill-West te komen, stuur ons dan een mailtje. U hoeft echt niet op te kijken tegen bergen werk en/of vele vergaderuren die u te wachten staan. Eerlijk is eerlijk: het zal u maandelijks hooguit een paar uurtjes tijd kosten. Daarbij is het absoluut geen moeilijk werk, integendeel: het is een leuke, leerzame en gezellige uitdaging om aan te gaan, met diverse onderwerpen.

Voor meer informatie: www.wijkraadmillwest.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..