Sinds afgelopen maandag is er een nieuw uitzendschema voor de TV-uitzendingen bij de Lokale Omroep Mill. U kunt nu elke 4 uur naar de actuele TV-uitzending kijken. Om 08.00 uur, 12.00 uur, 16.00 uur, 20.00 uur, 00.00 uur en 04.00 uur is dagelijks de TV-uitzending te zien.

Regelmatig worden er ook nieuwe TV-items toegevoegd aan deze dagelijkse uitzending. Meestal eens per week, maar als het actuele onderwerpen betreft, kunnen ze ook op andere momenten in de uitzending worden opgenomen. Oudere TV-items vervallen dan weer, maar deze zijn altijd terug te zien via uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.

De afdeling TV is dringend op zoek naar extra medewerkers. Dit om te filmen, monteren, interviews te doen of om TV-programma’s te maken. Tijd en zin? Laat het dan weten. De L.O.M. kan interne opleidingen verzorgen om te leren werken met de professionele apparatuur bij de Lokale Omroep Mill. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485-455091.

Bekijk een overzicht van frequenties bij de verschillende TV-providers op www.lokaleomroepmill.nl.