De ouders van Wim Verbruggen (1954) uit Sint Hubert, hadden in Sint Hubert een café. Maar hij kwam niet in de verleiding ook kastelein te worden. Wat hij wel ging doen hoort u zondag 7 juli in Uitgewerkt.

Want dan is Wim te gast bij L.O.M. radio. In dit gesprek vertelt hij ook hoe hij bij de Milieuvereniging betrokken raakte en ook hoe en waarom het met de verwerking van mest eigenlijk anders zou moeten. Maar ook vertelt hij over zijn betrokkenheid bij de ZorgSchakel.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.