Het antwoord is eenvoudig, bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. Wat vind je leuk en waar wil je je tijd aan besteden? Het is een vraag die vooral veel jonge en oudere mensen bezighoudt. Jong als je aan het begint van de carrière staat, keuzes moet maken. De oudere mens als men klaar is met je werkzame leven!

In het leven liggen maar weinig dingen vast. Jij bepaalt voor een heel groot deel zelf hoe je jouw leven indeelt en wat je ermee doet. Deze vrijheid maakt de keuze soms zo ontzettend lastig. Want wanneer weet je of je de goede keuzes maakt? Er zijn ten slotte zoveel mogelijkheden. Sommige mensen weten precies wat ze willen met hun leven. Ze hebben van nature een bepaalde passie. Ze zijn doelgericht, en weten van jongs af aan al wat ze willen bereiken. Maar niet iedereen is van nature zo gepassioneerd.

Wat vind jij leuk om te doen, en waar liggen jouw talenten? Zodra je iets vindt waar je talent voor hebt en ook ontzettend van geniet, heb je een richting gevonden. En kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij onze locatie in Mill-Hoogstraat 17. Nu even dicht-vakantie, maar de eerste week van september starten we weer.

Informatie over meer culturele of creatieve activiteiten? Het Senioren Hobby Centrum biedt meer dan 22 culturele-creatieve hobby mogelijkheden aan, zowel avonds als overdag! Bij enkele hobby groepen is nog iets ruimte o.a. bij Fotografie - Creatief (textiel) - Stamboom Café - Koper bewerking - Bloemschikken en Glas in Lood.

Geïnteresseerd in deze nieuwe “wereld “. Bel of mail even Ans Bardoel T.06-34484962- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.