Het Ondernemers Collectief Mill organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Soms gericht op de consument, soms op andere ondernemers en ook zijn er speciale netwerkmomenten voor de eigen leden. Zie voor hetgeen OCMill zoal doet ook de nieuwe website www.ocmill.nl.

Op 5 juli was er een ontbijtwandeling waarbij de OCMill leden (en partners) te gast waren bij Marga en Eric Nabuurs van Paviljoen de Kuilen. Na koffie namen wethouder Jos van den Boogaart en Eric Nabuurs de aanwezigen mee voor een wandeling langs de Kuilen. Onderweg vertelde Jos over het ontstaan van de Kuilen, wat er zoal gebeurde en ook richting toekomst gaf hij een toelichting. Eric vertelde over hun plannen en actuele ontwikkelingen met Paviljoen de Kuilen. Deze wandeling werd afgesloten met een heerlijk ontbijt bij het Paviljoen.

Op de hoogte blijven van de OCMill activiteiten? Like dan de Facebookpagina en zie regelmatig www.ocmill.nl. Als u zich als ondernemer ook aan wilt melden als lid, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel OCMill coördinator Corné Kremers op tel. 0485-325634.