Foto: Cockie Kremers

De bouw is al enige tijd aan de gang. Toch wilden de projectontwikkelaar, Cedrus Vastgoed uit Beek en Donk en Van der Horst Aannemers uit Mill, de start van de bouw van complex De Straethof met een feestelijk momentje markeren.

Dus keken personeel van de projectontwikkelaar, de aannemer en onderaannemers, de gemeente, alsmede uitgenodigde buurtbewoners toe hoe wethouder Van den Boogaart op symbolische wijze een balkondeel naar een verdiepingsvloer hees. Daarna was er tijd voor een hapje en een drankje.

De Straethof

Op de hoek van de Pastoor Maasstraat en de Schoolstraat lag geruime tijd een stuk grond braak. Inmiddels verrijst daar woningbouwcomplex De Straethof. Het complex in wording bestaat uit 26 huurappartementen waarbij gebouwd wordt in twee en drie bouwlagen. Parkeren gebeurt aan de binnenzijde van het wooncomplex.

Informatie

Wilt u meer weten over dit project, ga dan naar www.destraethof.nl. Wilt u weten welke woningbouwprojecten er nog meer op stapel staan in de gemeente Mill en Sint Hubert, ga dan naar www.woneninmill.nl.