Foto: Linelle Deunk

Op de redactie van De Neije Krant - inmill.nl krijgen we regelmatig mailtjes met nieuwstips. Mits interessant gaan we daar als redactie mee aan de slag.

Onlangs kregen we een mailtje dat presentatrice Yvon Jaspers in Mill gesignaleerd was. Mogelijk zou dit te maken hebben met een kandidaat uit onze gemeente voor het programma Boer zoekt Vrouw.

Lokaal speurwerk leverde niets op. Vandaar dat we contact op hebben genomen met de woordvoerder van het populaire TV-programma Boer zoekt Vrouw. Zij liet weten: “Yvon reist momenteel het hele land door voor opnamen van zowel Boer zoekt Vrouw als de nieuwe serie Onze boerderij. De nieuwe boeren van Boer zoekt Vrouw worden zondag 1 september voorgesteld aan de kijker, pas dan weet iedereen wie de tien boeren zijn die dit jaar via het programma de liefde van hun leven hopen te vinden. Tot die tijd zullen wij daar geen enkele uitspraak over doen. Gewoon lekker kijken.”

Dat blijft dus nog afwachten. Hebt u nieuwstips of leuke onderwerpen waarover u wat wilt lezen in De Neije Krant en op inmill.nl? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..