Al 8 jaar houdt Richard van Roozendaal zich bezig met zonnepanelen. Hij kiest bewust voor een persoonlijke benadering, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

“Ik ga heel ouderwets nog met pen en papier naar de mensen thuis toe voor het eerste gesprek”, vertelt Richard enthousiast. “Ook bij alle volgende stappen die worden ondernomen, ben ik de centrale contactpersoon. Ik ben overal bij aanwezig, zodat klanten altijd een vertrouwd gezicht zien en weten bij wie ze moeten zijn als er iets is.”

Persoonlijk advies op maat

Het begint allemaal met een gratis, vrijblijvend adviesgesprek. “Daarbij geef ik aan of uw woning bijvoorbeeld wel geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Zo ja, dan kan ik een offerte opstellen en inzichtelijk maken op welke termijn u uw investering terugverdient.”

Kwaliteitsproducten

Sunny Solar Systems beschikt over een breed assortiment aan zonnepanelen. “Ieder dak is immers anders. Al onze producten zijn van Europese makelij. We bieden twee kwaliteiten, met garanties tussen de 15 en 35 jaar op zowel product als vermogen.”

Compleet ontzorgd

“We nemen van a tot z alles uit handen, zelfs het terugvragen van de BTW wordt voor u geregeld. De installatie van de zonnepanelen gebeurt door vakmensen met wie ik al jaren samenwerk. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht, zodat uw zonnepanelen ook in de toekomst een optimaal rendement opleveren.”

Verzekerd van kwaliteit en garantie

Ook fijn: Sunny Solar Systems is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie. “Dit geeft u als klant de zekerheid dat niet alleen uw aanbetaling gedekt is, maar dat ook de garanties die ik geef, gewaarborgd zijn.”

Ook het plaatsen van een zonneboiler en een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek! Of neem een kijkje in onze showroom in Uden.

Sunny Solar Systems
Nijverheidsstraat 1
5405 AJ Uden
0413 - 290386
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sunnysolarsystems.nl