Vanaf heden kun je bij Goed in je Energie in Mill ook terecht voor Sensi-Therapie.

Deze prachtige methode bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma's maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema's die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.

Voor wie is het geschikt?

Voor een ieder die lichamelijk of psychische klachten heeft, maar ook bijv. “gedragsproblemen” Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. Denk hierbij naast allerlei lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten ook aan Autisme, ADHD, HSP of Nieuwetijdskinderen. Sensi therapie is gericht op de vragen van deze tijd.

De behandeling duurt 1,5 uur per consult en gemiddeld zijn er in totaal 2-4 behandelingen nodig per persoon. Tijdens de behandeling meet ik je uit met een “bio-sensor”. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen! Het is een mens- en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode.

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn ziekte.

Tijdens de opleiding mocht ik 55 oefen cliënten behandelen waarbij zich hele mooie ontwikkelingen lieten zien. Kinderen die zeiden dat hun hoofd niet meer zo vol voelde, jong volwassenen die stukken beter in hun vel zaten omdat hun energie systeem weer beter klopte, iemand met een burn-out die weer meer energie had, een oudere dame die minder gewrichtspijnen voelde en nog meer mooie verhalen van mensen die weer beter in balans raakten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: www.goedinjeenergie.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-455747.