Sinds juni 2019 bestaat Media-Mix.nl. Een lokaal media- en communicatieplatform wat zich richt op met name de gemeente Mill en Sint Hubert.

Ondernemers, organisaties en instellingen die bijvoorbeeld hun diensten, producten, evenementen en bedrijfsnaam binnen de gemeente Mill en Sint Hubert willen promoten kunnen bij Media-Mix.nl terecht. Binnen dit initiatief werken diverse partijen samen, die iets doen op het gebied van promotie en communicatie. Corné Kremers is initiatiefnemer en coördinator van Media-Mix.nl.

Lokale Omroep Mill

Ook de Lokale Omroep Mill heeft zich bij Media-Mix.nl aangesloten. Dit vooral om de beschikbare advertentieruimte op radio en Tv-krant zo effectief mogelijk in te zetten. Hiermee hoopt de L.O.M. op extra inkomsten, waardoor de vele vrijwilligers nog meer radio en Tv-programma’s kunnen maken en de benodigde apparatuur up-to-date gehouden kan worden.

Websites

Naast het schrijven en verspreiden van pers- en nieuwsberichten, kan men bij Media-Mix ook terecht voor ontwerp en drukken van flyers, posters en banners. Maar ook wanneer het tijd is voor een (nieuwe) website, kan men terecht bij Media-Mix. Ondertussen produceerden zij al sites zoals www.ocmill.nl, www.kledingverhuurmill.nl, www.deverhuurschuur.nl en uiteraard www.media-mix.nl.

Meer weten? Like de Facebookpagina, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zie www.media-mix.nl.