Sinds begin juni zet men de SwomWensBus ook als BoodschappenPlusBus in, voor de gemeente Mill en Sint Hubert.

Als voorbeeld: u wilt alleen of met meerdere personen naar de weekmarkt in Mill, boodschappen doen bij supermarkt Albert Heijn v.d. Ven of Jan Linders, een bezoek brengen aan Rabobank Mill enz. dan kan dit voortaan.

Als betaalmiddel voor deze ritten gebruikt men een speciaal gemaakte betaalmunt met het logo van de SwomWensBus er op. Deze betaalmunt kunt u elke woensdagochtend van 9.00u tot 11.00u kopen bij Rob Vloet, beneden in het souterrain van Myllesheem in het Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill.
De waarde van een betaalmunt is €2, men kan deze per stuk of met meerdere tegelijk kopen en de betaalmunten blijven te allen tijde geldig.
Bij uitzondering of onverwachte rit kunt u betaalmunten kopen in de BoodschappenPlusBus en men vraagt u om met gepast geld te betalen. Dit in verband met het feit dat er weinig of geen geld in de bus aanwezig is.
Een enkele rit vanaf uw huis tot bestemming kost u 1 betaalmunt en vanaf uw bestemming weer terug naar uw huis kost dit eveneens 1 betaalmunt. In totaal dus 2 betaalmunten oftewel €4.

Mocht u (ouderen en mensen met een beperking van de gemeente Mill en Sint Hubert) vervoer nodig hebben binnen de gemeente Mill en Sint Hubert en gebruik willen maken van de SwomWensBus of BoodschappenPlusBus dan kunt u contact opnemen met de coördinator. Deze is te bereiken op telefoonnummer 06-83329484.