In het Land van Cuijk is het prima wonen, werken en recreëren. Het ligt rondom een knooppunt van wegen, die leiden naar alle windrichtingen.

Daardoor aantrekkelijk voor het bedrijfsleven en omdat er veel natuurgebieden zijn erg in trek voor toeristische activiteiten. Een gebied met een indrukwekkende geschiedenis, dat al begon ruim voordat de Romeinen zich hier vestigden.

Gelegen in Noord Oost Brabant tussen de het unieke natuurgebied de Peel en de rivier de Maas ligt het Land van Cuijk. Het heeft alles in zich om er voor een korte of lange tijd aangenaam te ontspannen. Er zijn talrijke, vaak aaneengesloten natuurgebieden, unieke musea, vakantieparken, uiteenlopende horecagelegenheden en overnachtingsmogelijkheden. Een gebied waar je terug blijft komen.
Een regio waar bedrijvigheid en recreatie perfect samengaan.

Wil je meer weten over het Land van Cuijk? Boek dan een groeteractiviteit. Groeters zijn gepassioneerde inwoners van het Land van Cuijk, die je graag meenemen naar de bijzondere plekken van hun omgeving. Kijk op www.landvancuijk.nl voor alle groeteractiviteiten.

De strekking van dit artikel; ga als inwoner eens logeren in je eigen land van Cuijk, en laat je verrassen door de mooie en afwisselende omgeving.

Groeten van Landgoed de Barendonk; Groen en gastvrij!