De vakantie is voorbij. En om in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen, hebben Arlette en René van Hout van Wijngaard de Edelhof voor koor Jong van Hart de wijnkelder geopend.

Onder het genot van glaasjes Rosé, Rode en / of Witte wijn werd er heel wat af gekwebbeld. En met de vlotte babbel van René die het geheim achter de wijn onthulde en de vrolijke lach van Arlette was dit een zeer geslaagde middag, die ons nog lang zal heugen.

Jong van Hart

Seniorenkoor Jong van Hart zingt iedere maandagmorgen met veel passie en toewijding. Het koor verzorgt 4 a 5 keer per jaar de liederen bij een viering in de kerk. Daarnaast zingt het koor ook leuke meezingliederen want zij krijgen regelmatig uitnodigingen om voor een woongroep te zingen, zowel door het jaar als met kerst. O.A. bij De Koffiepot in Wanroij of op Zorgboerderij De Horst en bij de Huiskamer in de Wester in Mill, en de Meihorst in Mill of de Symphonie in Boxmeer. En met de gemeentelijke korendans dag van de SWOM.

Nieuwe leden

Gezelligheid staat voorop binnen het koor en wij houden de stemming met een grap of gulle lach er goed in. De repetitiedag is maandag van 10.00 tot 11.15 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. In de pauze drinken we gezellig een kop koffie. Het koor is op zoek naar nieuwe koorleden die ons willen komen versterken. Hebt U zin om de week vrolijk en gezellig al zingend te beginnen? Dan bent u van harte welkom. Als u interesse heeft dan bent u van harte welkom om vrijblijvend sfeer te komen proeven en een repetitie bij te wonen.

Meer weten?

Loop dan binnen tijdens de repetitie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..