TE HUUR: Op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Binnenkort heb ik een gemeubileerd voorhuis woonboerderij ter beschikking. In buitengebied Mill/Beers (max. 2 personen 1 slaapkamer). Voor vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mindfulness Trainingen - Bij Mind-Workz in Uden starten in september weer nieuwe Mindfulness trainingen. Eerst kennismaken met Mindfulness? Kom dan naar onze gratis kennismakingsworkshop.
voor info: www.mind-workz.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0630444017.

Zin om te (leren) tekenen / schilderen met pastelkrijt, olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en o.a. beeldelementen. Instromen mogelijk op de ma-, di- en do morgen en op de di-, en do avond. Voor meer info bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis varkensmest van 2 huisvarkens, aangeleverd in handige afgesloten 60 liter ton ter bemesting van uw tuin. Wordt gebracht in Mill e.o. Rob: 06 10 19 03 91.

Te koop aangeboden: Theorieboeken voor MBO-opleiding Meubel- en (scheeps)interieur (ROC De Leijgraaf). Boeken zijn nog ongebruikt. Heeft u interesse en wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar 06 - 38 44 63 67.

Voor opblaasbare Abraham, Sarah, babypop en ook voor springkussens en spelmateriaal, www.deverhuurschuur.nl in Mill.

Toe aan een (nieuwe) website? Of extra aandacht voor uw diensten, producten, onderneming of activiteit? www.media-mix.nl

Ballonvaart maken vanuit het Aldendrielpark in Mill? Een ticket kost 175,- euro. Bel voor reservering tel. 0485-325634 of zie www.beleefhetinmill.nl

Te huur 6-persoonse stacaravan op zeer ruime plek op camping Zonneweelde in Nieuwvliet; prachtige camping met nieuwe indoorspeeltuin en mooiste strand van Nederland op loopafstand. Tel 0485-452702 / 0627850169 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Krantenbezorgers gezocht: op zoek naar een leuke bijbaan? Onze verspreider is altijd op zoek naar extra bezorgers (vanaf 13 jaar) voor bezorging van De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810