Op zondag 29 september a.s. organiseert de OndernemersVereniging Sint Hubert (O.V.S.) een brunch in Gemeenschapshuis De Jachthoorn, vanwege het 25-jarig bestaan van deze vereniging.

Hiermee hoopt de O.V.S. vele mensen uit Sint Hubert en nabije omgeving bij elkaar te kunnen brengen, onder het genot van een gezellige en lekkere brunch.

Om u aan te melden kunt u een toegangsbewijs kopen bij Aura, Kapsalon Truus, E. Geurts Verzekeringen en in de Jachthoorn. De kosten van het toegangsbewijs zullen in zijn geheel naar een goed doel worden overgeboekt. Dus behalve genieten van gezelligheid, ondersteunt u ook nog eens een goed doel. Welk goed doel dat is, hoort u later nog. De prijs voor de gehele brunch, inclusief koffie of thee, bedraagt slechts € 3,-. Een kleine prijs voor een gezellige brunch, en tevens een grote prijs voor het goede doel.

Aansluitend is er bij vele bedrijven in Sint Hubert en in de Jachthoorn een open dag. Deze duurt tot 17.00 uur en wordt samen met Heemschut Sint Huybert georganiseerd. Er is door Heemschut een prijsvraag ontwikkeld waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Ook op zaterdag 28 september is erbij een aantal bedrijven een open dag. Laat u eens vrijblijvend informeren, of ga gewoon eens kijken wat de leden van de OndernemersVereniging Sint Hubert allemaal te bieden hebben. Het is vast meer dan u denkt!

Check voor meer informatie onze Facebook-pagina OVS Sint Hubert. De OndernemersVereniging Sint Hubert hoopt ook u te zien op de brunch en de open dagen. Heel graag tot ziens!