De deelnemers van Keukenbazen 2019, een spannende kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar, hebben op woensdag 25 september jl. met veel plezier tegen elkaar gestreden in het Mo’ment in Langenboom.

Ze probeerden daar zoveel mogelijk punten te scoren met de spannende keukenbazenquiz en hun zelfbedachte hoofdgerecht met lokale producten.

Het was een nek-aan-nek-race. De teams hebben het kok Monique Nelson héél erg moeilijk gemaakt, maar uiteindelijk is er dan toch één winnaar uitgekomen... Team Blitzzclub! Ilza, Sjuultje en Lieke gaan onze gemeente vertegenwoordigen in de Keukenbazenfinale, de Mega Live Kookbattle, in Den Bosch. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de blits gaan maken met hun gerecht de Blitzzaardappel. Ze kunnen straks drie prijzen winnen: de prijs voor de overall winnaar, de prijs voor het meest creatieve gerecht en de prijs voor de beste smaakcreatie. De burgemeester van de winnende gemeente wordt ook SmaakBurgemeester van Nederland en mag die titel een jaar lang dragen.