Forever Young. Nick Reijnen viert op 2 oktober zijn 30ste verjaardag en dat gaat niet zonder slag of stoot(s).

Bijna iedereen kent in zijn omgeving wel een jongeman die maar niet volwassen wil worden, terwijl deze jongeman de leeftijd al lang bereikt heeft om volwassen te zijn. Deze jongemannen die maar niet volwassen willen worden, hebben misschien wel het Peter Pan-syndroom ofwel het Pietje Bell-complex.
Ken jij zo iemand uit jouw omgeving? Je herkent deze persoon aan de volgende symptomen:
Ze ruiken gezelligheid vanaf grote afstanden, je ziet ze daarom overal opduiken, van de kroegen tot aan de festivals van de bruiloften tot aan de kraambezoeken.
Ze gaan nooit graag naar huis en zeker niet als eerste, daarom gaan ze kosten wat kost door tot in de allerlaatste late uurtjes.
Ze werken hard aan het bekleden en het verbeteren van deze wereldbol en staan daarom altijd voor je klaar.
Ze hebben tal van extreme hobby’s zoals, motorcrossen, snowboarden en waterskiën, al bakken ze daar vaak niet veel van.
Eén ding is zeker, ze kunnen voor geen meter voetballen.

Pedicure aan huis, complete voetbehandeling 15 euro. Behandelingen volgens afspraak. Bel Marion tel. 06 - 82 68 41 39.

Zin om te (leren) tekenen / schilderen met pastelkrijt, olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en o.a. beeldelementen. Instromen mogelijk op de ma-, di- en do-morgen en op de di-, en do-avond. Voor meer info, bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor opblaasbare Abraham, Sarah, babypop en ook voor springkussens en spelmateriaal, www.deverhuurschuur.nl in Mill.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom.

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert
Bankrekening: NL94 RABO 0175233810