Foto: Cockie Kremers

In dit boek wordt spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen. Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders.

Na veel gezoek in diverse landen, culturen en geloven en de vraag wat voor ouders het zieltje zou willen hebben, is het eindelijk op zijn bestemming. O wat is iedereen blij met de nieuwe geboorte van een baby. Het grote avontuur op aarde kan beginnen.

Over de auteur

Tilly Gerritsma werd door de geboorte van haar eerste kleinkind geïnspireerd tot het schrijven van Het zieltje dat haar ouders vond. Waarom heeft de ziel juist voor deze ouders en die omstandigheden gekozen om te kunnen groeien? Een diep intens proces waar we als mens nog maar weinig van afweten en wat haar blijft fascineren op psychologisch en spiritueel gebied.

Meer

In De Neije Krant van komende week (4 oktober) publiceren we een interview met Tilly. Ook is er binnenkort een Tv-interview met Tilly te zien bij de Lokale Omroep Mill en in de rubriek video op inmill.nl.
Genre: Spiritualiteit
ISBN: 978-94-638-9612-2
Het boek is te koop Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. Ook online is dit boek verkrijgbaar.