Dankzij het participatiefonds van Mooiland kunnen de plannen voor uitbreiding van de banen verwezenlijkt worden.

Tiny Caris van het participatiefonds bracht het heuglijke nieuws vorige week aan ons stuur/werkgroepje van Jeu de boules Langenboom. Woningcorporatie Mooiland heeft dit fonds speciaal voor het verbeteren en stimuleren van de woonomgeving in het leven geroepen.

Met het geld van Mooiland en de uitvoering in eigen beheer, kan ons club(je) volgend jaar zonder mankeren de onderlinge competitie af werken. Ook de geplande uitwisselingen met dorpen uit de omgeving kunnen met een gerust hart tegemoetgezien worden. Op het gras van het park spelen is niet meer nodig.

Jeu de boules Langenboom is een club(je) dat het mooie spel op een gezellige en sportieve manier probeert mogelijk te maken voor jong en oud. Dat lukt aardig. In 2011 begonnen met circa 10 leden, zijn dat er inmiddels 20. Er is (tot nu toe) geen contributie en iedereen die dat wil is welkom op het terrein van Mooiland dat achter het Klôster naast de kerk van Langenboom gelegen is. We spelen op de dinsdag- en donderdagmiddag van half twee tot drie uur. Nemen dan de tijd voor een pauze met een kop koffie in gemeenschapsaccommodatie De Wis en wie dat wil speelt daarna door tot rond half vijf. Allemaal gratis – behalve de koffie in de Wis natuurlijk.

De uitbreiding beslaat een oppervlakte van 3 bij 25 meter. We zijn uiteraard heel blij en dankbaar voor deze geldelijke bijdrage van Mooiland.

Contacten: Arie Verstegen tel. 0486 4313 23 Gerrit van Bergen tel. 0486 4314 95 Leo Sommers tel. 0612 4555 75.