Sinds 1 oktober zijn er wat veranderingen in de verschijning van huis aan huiskranten in onze gemeente en omgeving. Dat dan niet bij De Neije Krant. Deze blijft elk weekend trouw verschijnen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Wel kwam er per 1 oktober een einde aan de Koerier Mill en de Graafsche courant. De persgroep heeft deze titels samen met het Cuijks- en Boxmeersweekblad verkocht aan Uitgeverij Talvi. Dit is de uitgever van de Maasdriehoek. Talvi heeft besloten om per 1 oktober in het Land van Cuijk 2 titels overeind te houden. Dat is de Maasdriehoek editie Cuijksweekblad wat in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert zal verschijnen. De Maasdriehoek editie Boxmeersweekblad verschijnt in de gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis en de kop van Noord-Limburg.

Neem voor bezorgklachten van de Maasdriehoek editie Cuijksweekblad contact op met Talvi. Voor uitsluitend bezorgklachten van De Neije Krant kunt u bellen met tel. 0485-325634 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..