Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk. Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Mill is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Bestuurslid / secretaris stichting VPTZ Land van Cuijk
De stichting VPTZ Land van Cuijk is een regionale organisatie, die daartoe opgeleide vrijwilligers kan inzetten om te zorgen voor mensen in de laatste fase van hun leven. Deze inzet wordt geleverd zowel in hospice de Cocon te Sint Anthonis als in de thuissituatie. Er zijn momenteel ca 85 vrijwilligers en drie vaste coördinatoren. Zie ook www.vptzlandvancuijk.nl.
Het bestuur van VPTZ Land van Cuijk te Sint Anthonis zoekt een bestuurslid/secretaris. Het bestuur vergadert acht tot tien maal per jaar.

Tuinonderhoud bij oudere dame
De Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) is op zoek naar een vrijwilliger, die af en toe de tuin van een oudere dame wil onderhouden. Het gaat om schoffelen en onkruid wieden. Er is geen sprake van groot onderhoud.

Docenten taal (Spaans, Frans, Engels)
Het Senioren Hobby Centrum (SHC) Mill zoekt vrijwilligers die beginners taalles (Spaans, Frans, Engels) kunnen verzorgen.

Penningmeester / Communicatie-, PR-medewerker
Jongerencentrum De Wissel heeft ruimte voor een nieuwe penningmeester en een Communicatie- en PR-medewerker.

Bever- en Welpenleiding
Scouting Mill zoekt leiders voor de Bevers en de Welpen. Het is de bedoeling dat jij je gaat inzetten om de Bevers en Welpen de avond van hun leven te geven, door uitdagende programma's aan te bieden.

Geïnteresseerd?

Heeft u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.
Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten.
We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.