Wilt u echt optimaal zicht? Kies dan voor op maat gemaakte, multifocale brillenglazen. Die zijn volledig op u en uw persoonlijke voorkeuren afgestemd. Zo ziet u de wereld om u heen glashelder. Ver weg én dichtbij. In elke situatie.

Afgestemd op uw ogen en gezicht

Na een vakkundige meting stemmen we bij Optiek Paul van den Dries in Mill uw multifocale glazen af op uw ogen, de vorm van uw gezicht én uw gekozen montuur. Zo maakt u volledig gebruik van uw 3D-zichtpotentieel.

Afgestemd op uw belangrijkste bezigheden

We zorgen dat de glazen zijn aangepast aan uw meest belangrijke, dagelijkse bezigheden. U hebt dus een bril die helemaal aansluit op uw werk, levensstijl en kijkgewoontes.

Altijd direct helder zicht

De zones voor dichtbij, middellange afstand en ver weg lopen soepel in elkaar over. Hierdoor hebt u direct helder zicht, ook als u uw focus verandert. Overdag én ’s nachts.

Snelle gewenning

Omdat de glazen volledig op u zijn afgestemd, is de gewenningsperiode korter dan ooit. Ook als u geen multifocale glazen gewend bent. Geniet van een ultiem draagcomfort.

Klaar voor het digitale tijdperk

Smartphones en tablets zijn een behoorlijke uitdaging voor uw ogen. Uw persoonlijke brillenglazen laten u probleemloos focussen. Ook als u vervolgens overstapt op geprinte media.

Meer weten?

Loop dan eens vrijblijvend binnen bij Optiek Paul van den Dries aan de Stationsstraat 10 in Mill.