Ben je druk bezig met het plannen van een teamdag, een hei-sessie of een jaarafsluiting? Kom dan naar Studio Maashorst in Schaijk; een keer iets anders!

In een ruime groene tuin aan de rand van het grootste natuurgebied van Brabant is de Studio gesitueerd op de 1e verdieping van een oude schuur. De boerderij is 100 jaar oud, maar de Studio is voorzien van de nieuwste snufjes voor een succesvolle dag: HD beamer, whiteboards, flipover, geluidsinstallatie en vooral goede wifi.

Dominique is je gastvrouw en zij gaat er voor zorgen dat jij en je team niets te kort komen die dag, zodat jij je volledig op de inhoud en je mensen kunt richten. Ontvangst met verse appeltaart, gezonde hapjes uit eigen moestuin tussendoor, luxe broodjes als lunch en misschien nog een warme snack voor iedereen weer naar huis rijdt: alles kan. We passen ons graag aan, aan jouw wensen.

We gaan nu natuurlijk via de herfst naar de winter, maar met een beetje geluk is de lunch ook prima te nuttigen in ons theehuisje: even naar buiten voor een frisse neus, maar wel lekker de terras-heaters aan. Een dag met eindelijk echt tijd voor elkaar, dus we leggen jullie goed in de watten. Na de lunch een lekkere wandeling door het bos waar ook Wisenten en Tourossen staan te grazen? Ook dat kan natuurlijk.

Theetuin Maashorst in het voorjaar weer geopend

Ben je een fanatieke fietser? Vanaf Mill en omgeving is het heel goed te doen om op de fiets te komen, zeker in het voorjaar bij mooi weer. En dan is het leuk om in de Theetuin even iets lekkers te komen nuttigen: dat heb je dan wel verdiend. De Theetuin is geopend van mei tot oktober op zondagen tussen 11:00-16:00 uur. Het duurt nog even voor het weer Theetuin-weer is, maar wanneer je een kijkje neemt op onze site, krijg je alvast een indruk waar de volgende familie/vrienden-fietstocht een mooie pauzeplek kan hebben. Dezelfde site geeft je ook een goede indruk betreft de mogelijkheden voor een teamdag of jaarafsluiting in de Studio. Neem alvast een kijkje:

www.studio-maashorst.nl