Jack en Francien Rooijakkers van 't Centrum wonnen de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018. Wie wint deze in 2019? U mag het zeggen. (Foto: Cockie Kremers)

Tot en met 20 oktober kon iedereen ondernemers nomineren voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019.

Niet alleen door een mailtje met bedrijfsnaam te mailen naar De Neije Krant, maar ook door te beargumenteren waarom juist die ondernemer de Ondernemersprijs zou moeten krijgen. De 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers zijn nu genomineerd.

Dat zijn:

 • Café Broers - Sint Hubert
  Piet en Kees van Strijp
 • Plaza de Frietkraam - Mill
  Nancy en Ben Ruwiel
 • Klomp Advies - Mill
  Angela en Pedro Klomp
 • Brasserie d’n Buurman - Mill
  Sjors Dollevoet
 • Bakkerij Verkerk - Langenboom
  Regien en Jos Verkerk

In de loop van deze week komt er op inmill.nl een poll online waardoor iedereen tot 11 november een stem uit kan brengen. Daarnaast gaan er een aantal juryleden zich buigen over deze genomineerden. De poll telt als 1 jurylid mee. Op vrijdagmiddag 15 november, De Nationale Dag van de Ondernemer, zal de winnaar bekend gemaakt worden. Wethouder Jos van den Boogaart zal die middag op pad gaan om de winnaar te verrassen. Dat alles is dan tussen 12.00 uur en 16.00 uur live via de Lokale Omroep Mill te volgen op radio en Tv.

De Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2019 is een initiatief van De Neije Krant en wordt georganiseerd met steun van de gemeente Mill en Sint Hubert, Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert en Ontdek Mill.