In de omgeving van Mill vind je verscheidene projecten waar nieuwe woningen worden gebouwd. Jij zou de eigenaar van zo een nieuw huis kunnen worden, al is dit natuurlijk een grote investering.

Eventueel zou je een lening kunnen nemen om het te financieren. Een lening aanvragen hiervoor is dan nodig. Jouw lening oversluiten kan ook verstandig zijn, zo kun je alle leningen samenvoegen in een lening. In de regio van Mill heb je dus meerdere nieuwbouwprojecten, hieronder vind je twee van zulke projecten.

Hof van Esteren

In het kerkdorp Escharen in de buurt van Grave wordt het nieuwbouwplan Hof van Esteren ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling. Dit project bestaat uit verschillende soorten woningen, maar ook uit bouwkavels. Er komen daarnaast vijf rij- en hoekwoningen en acht tweekappers. De huizen worden gebouwd in de kern van Escharen, om precies te zijn op de kruising van de Beerschemaasweg en de Graafschedijk. De verkoop van de nieuwe woningen is momenteel in volle gang. Het aanbod varieert van twee hoekwoningen inclusief garage, 3 tussenwoningen en acht ruime tweekappers. Daarnaast zou je ook een bouwkavel kunnen kopen in deze wijk. Zo kun je helemaal zelf jouw droomhuis ontwerpen en bouwen. Een bouwkavel bij het Hof van Esteren koop je al vanaf 139.500 euro. Een perceel zal hoogstens 199 duizend euro kosten. De kavels hebben dan ook verschillende groottes. Het kleinste perceel is 500 vierkante meter groot, terwijl 759 vierkante meter de omvang is van de grootste bouwkavel.

St. Agathaplein

In Boekel, ten zuidwesten van Mill, worden door Van Wanrooij ongeveer 60 appartementen gebouwd. Dit wordt gedaan in het centrum van Boekel op het St. Agathaplein. Het plan bestaat uit zowel koopappartementen als huurappartementen die in de vrije sector vallen. Onder de appartementen komt bovendien een supermarkt. Daarnaast zullen hier ook een paar grotere winkelformules en meerdere dagwinkels komen. Dit plan is overigens nog in een voorbereidende fase, het is dus onder voorbehoud van goedkeuring van de Raad. Als dit project wel daadwerkelijk gerealiseerd wordt dan zal het op een perfecte ligging komen. Als je zo een appartement koopt of huurt dan zul je in de buurt wonen van veel winkels, maar ook van verscheidene kerken, openbaar vervoer, basisscholen, etc.