Iedereen kent in zijn leven ups-and-downs. Zelfs al ben je succesvol, dan nog bestaat de kans dat je het even niet weet en thuis of op je werk vastgelopen bent.

Je hebt alles en toch ben je niet gelukkig. Je ervaart onzekerheid en tegenslag. Je bent deel van een ongewenst conflict. Je stelt voortdurend dingen uit. Je stagneert of er dreigt een burn-out. Je ervaart een tekort in je kunnen op het werk. Relaties verlopen stroef. En wat doortastender zou je ook wel mogen zijn.

Als personal coach help ik je die onvrede om te zetten in inspiratie. Inspiratie om jezelf te ontwikkelen, jezelf te verbeteren en je leven weer zinvoller en gelukkiger te maken. Je wordt een leuker mens, een fijnere collega of een betere ondernemer.

Wat je écht wilt

Ik help je duidelijk maken wat je écht wilt met je leven. Ik help je je missie formuleren en daaraan doelstellingen te koppelen. Doelstellingen die aansluiten bij jouw persoonlijke waarden en jouw capaciteiten.
Het gaat er daarbij niet om wat je weet, maar hoe je die kennis toepast op de momenten die voor jou belangrijk zijn. DOEN is het nieuwe denken. Het gaat over het inpassen van nieuwe patronen en nieuw gedrag in de praktijk van iedere dag; thuis en op het werk.

Bijvoorbeeld:

  • Je sociale- en communicatieve vaardigheden verbeteren
  • Jezelf krachtiger en zelfverzekerder presenteren
  • Belemmerende patronen of blokkerende opvattingen loslaten
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertief voor jezelf opkomen
  • Omgaan met onzekerheid en tegenslag
  • Time- management en een balans vinden tussen werk en privé
  • Oorzaken van stagneren en burn-out wegnemen

De sleutel tot succes ligt in jezelf en jouw keuzes.

Ik help je

Ik inspireer je, reik je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen, keuzes te maken en zo je doelstellingen waar te maken.

Ik ben spiegel en klankbord tegelijk en zorg voor reflectie, focus en balans. Ik vraag door, geef feedback en stimuleer jou om je eigen antwoorden te formuleren en zelfstandig keuzes te maken.
Ik combineer scherp observeren met analyseren, maar met humor, plezierig en respectvol.

Ik durf de diepte in, durf de confrontatie aan, ben oprecht in je geïnteresseerd en op je betrokken, ben vertrouwd en enthousiast.

Ik deel graag je dromen, je angsten en je twijfels, maar blijf neutraal en professioneel.

Klik

Binnen personal coaching maak ik kritisch gebruik van inzicht gevende testen, de juiste gesprekstechniek en opdrachten.
De gebruikte methoden zijn echter geheel ondergeschikt aan de persoonlijke aandacht die je krijgt. Die bepaalt namelijk voor een groot deel het resultaat.
Het gaat om vertrouwen en een klik tussen ons voor een succesvol traject; ik geloof in jou en jij gelooft in mij.

Van klanten

Riky V. | Mill
… hartelijk dank voor je coaching. Ik ben hier super blij mee en heb inmiddels een nieuwe relatie. Ik kan het iedereen aanbevelen. Geeft je zoveel meer zelfvertrouwen …

Peter v C. | Oeffelt
… je bent een integere, deskundige coach met een duidelijke aanpak die paste bij wat ik nodig had. Het conflict is leefbaar. Ik snap nu waarom ik doe zoals ik doe …

Jeanine S. | Ravenstein
… ik ga nu bewust met mijn tijd om, heb lucht bekomen en kan de balans werk en privé scherper in de gaten houden. Had ik veel eerder moeten doen…

Investering

Een personal coaching traject is dé investering in de ontwikkeling van jezelf en dat wat kostbaar voor je is; je baan, je privé en je relaties.

‘Give yourself that boost’ en gun jezelf nieuw elan voor nu én voor later.
Neem meteen contact op.

Frans Meulepas
trainen | coachen | advies
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.meulepascoaching.nl
06 36300569