Wijkraad Mill-West heeft aardig in beeld wat er leeft en speelt in Mill-West. Maar toch wil men graag van inwoners weten of zij inderdaad voldoende zaken goed op het netvlies hebben.

Vandaar de oproep om aan te geven wat er leeft en speelt, waar inwoners meer aandacht voor willen of juist meer over willen weten. Alle vragen komen ook woensdagavond 11 december aan de orde tijdens een door de wijkraad georganiseerde informatieve wijkbijeenkomst in de Wester.

Mail al uw vragen, suggesties en op- of aanmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitnodiging inwoners Mill-West

Of het nu gaat om wonen, werken, verblijven, sporten, spelen en recreëren of een schone en veilige woonomgeving voor iedereen. Wijkraad Mill-West behartigt alle belangen en dat SAMEN met u!
Meer weten over deze en andere onderwerpen? Kom dan woensdag 11 december naar de informatieavond. Dit in Wijkaccommodatie de Wester, Havikstraat 1. Inloop vanaf 19.30 uur, start programma met o.a. wethouder van Daal en wethouder vd Boogaart is om 20.00 uur.

Bent u erbij?

Klik op “Aanwezig” op de Facebookpagina van de Wijkraad of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..