Soms lopen we helemaal vast... we moeten van alles, willen alle ballen hoog houden en we rennen onszelf letterlijk voorbij. Hoe zou het voor jou zijn als je makkelijker los zou kunnen laten? Dat je de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten op kunt ruimen?

Dat je dus eigenlijk de harde schijf van jouw computer opruimt?

Door regelmatig een Access Bars® behandeling te ondergaan is dit mogelijk!

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Het is heel moeilijk uit te leggen, en het klinkt soms allemaal wat vaag, maar het heeft echt al duizenden en duizenden mensen over de hele wereld geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Ook kinderen met AD(H)D, studieproblemen en andere uitdagingen ervaren meer rust na een Bars Sessie.

Een sessie duurt ongeveer een uur en je ligt met je kleding aan op de behandelbank. Je mag kletsen maar je mag ook lekker even helemaal stil zijn. Bij kinderen duurt het vaak ongeveer een half uur.

En je kunt het zelf leren in 1 dag. Hoe mooi is dat?

Wil je er meer over weten, het zelf ervaren of het zelf leren geven? Kijk op www.goedinjeenergie.nl voor meer info.