Ben jij steeds maar druk? Voel je spanning in je lijf? Maak kennis met voetreflexmassage en ervaar rust in je hoofd en in je lichaam.

Voetreflexmassage is een ontspannende massage van je voeten en onderbenen en is erop gericht je gezondheid te optimaliseren. Het activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Voetreflexologie is een natuurlijke behandelwijze vanuit de visie dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Alle delen van het lichaam, zoals huid, spieren, organen, botten en zenuwen hebben een reflexzone op de voet. Pijn of spanning in je lichaam vertaalt zich daardoor naar blokkades op je voeten. Massage van de voeten, meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de onderbenen en knieën activeert het lichaam om eventuele blokkades in het lichaam op te heffen. Dit leidt tot een verbeterde energiedoorstroming, verbeterde doorbloeding, bevordering van de afvoer van afvalstoffen en versterkt het immuunsysteem. Gericht masseren van de voeten is dus indirect een massage van je hele lichaam.

Balans Voetreflexpraktijk behandelt de meest uiteenlopende klachten bij volwassenen, kinderen en bijzondere doelgroepen. De praktijk is gespecialiseerd in omgang met kinderen, babyreflexologie. zwangerschapsreflexologie en neuroflexologie. Neuroflexologie richt zich op de reflexpunten van zones die het zenuwstelsel beïnvloeden en wordt vaak ingezet bij klachten van de wervelkolom, rug, nek of schouders. Babyreflexologie is een speciaal ontwikkelde vorm van reflexologie voor baby’s en verlicht bijvoorbeeld klachten van de darmen, moeite bij doorslapen of inslapen, huidproblemen, oorpijn of pijn bij het krijgen van tandjes. Ook tijdens de zwangerschap kan voetreflexmassage een moment zijn om van te genieten, samen met je ongeboren kindje. Je lichaam werkt in deze periode hard omdat er veel veranderingen plaatsvinden en voetreflexmassage helpt je tot rust te komen en diepgaand te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ervaar je klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stress, luchtwegproblemen of maag- en darmklachten, dan is voetreflexmassage een geschikte aanvulling op medische behandelmethodes. Maar ook bij veel andere klachten is voetreflexmassage een waardevolle behandelwijze. Ervaar het zelf en maak een afspraak met Linda van den Oever via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53811698. Kijk ook vooral eens op www.balansvoetreflexpraktijk.nl voor meer informatie. Balans Voetreflexpraktijk is gevestigd op Witte Dellen 2 in Langenboom/Zeeland.