Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf gezegd? Je hebt nu geen zin, er zijn leukere dingen om te doen, er wachten toch echt nog wat mails die om antwoord roepen, de nieuwste film draait nu, maar hoe lang nog?

Kortom, genoeg redenen om vandaag niet te doen wat je wilde doen en het even uit te stellen tot morgen. Het probleem met morgen is echter: hij komt niet.

Er is geen dag als morgen wanneer de taken van vandaag minder lastig, saai of vervelend zijn. Morgen is geen magische plaats waar alles wat je wilt en/of moet doen opeens makkelijk gaat. Er is geen morgen waar het werk waar je vandaan niet eens aan kunt beginnen opeens gedaan is. Helaas.

Toch gebruiken we morgen allemaal als de plek waar het leven mooi is. Waar het huishouden leuk wordt. Waar rekeningen betalen vanzelf gaat. Waar afvallen geen enkele moeite kost omdat we morgen als vanzelf in de sportschool aankomen en zonder enige inspanning de cardio-oefeningen volbrengen. Morgen lopen we hard alsof we het elke dag moeiteloos doen terwijl de waarheid is dat we al drie weken geen hardloopschoenen ondergebonden hebben…

Vind je dit lastig? Dan kun je ook naar het Senioren Hobby Centrum in Mill gaan en dan met een van de 23 soorten hobby’s meedoen. Gewoon doen, even Ans Bardoel opbellen (06.34484961) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mogelijk zijn er nog plaatsen vrij? Meer informatie zie www.seiorenhobbycentrum.nl.