Wanneer je uit eten gaat om nieuwe smaken te ontdekken en culinair verwend te worden in een sfeervolle ambiance, dan is Ming een absolute aanrader.

Dit restaurant in Langenboom genoemd naar de chefkok en eigenaar is het ontdekken meer dan waard.

Proef het echte Azië!

Je vindt hier een kaart boordevol Aziatische tapas die hun oorsprong vinden in Mongolië en Japan. Voor een vast bedrag kun je kiezen uit een variatie van koude en warme gerechtjes met als overeenkomst authentieke smaak. Ming werkt uitsluitend met door hem zelf geselecteerde producten waarbij hij jou graag kennis laat maken met herinneringen aan zijn vaderland.
Aanschuiven bij Ming is gegarandeerd verrast worden door bijzondere smaaksensaties.
Hij is een kunstenaar in de keuken en introduceert vol trots een selectie van de meest pure gerechten. Gegrild, gestoomd of op steenkool bereidt.

Over Ming

Kleine Ming woonde groeide op in de Chinese miljoenenstad Shenyang. Zijn thuis was vlak achter het keizerlijk paleis, een plek die werd afgeschermd van de rest van de stad. Hier mochten maar een paar families wonen.

Na school, als zijn klasgenoten gingen spelen in de wijken waar zij woonden, keerde Ming alleen terug naar zijn huis. Zijn ouders hadden een belangrijke en drukke functie waardoor zij overdag niet thuis waren om voor hem te zorgen. Iedere dag kreeg hij zakgeld om ergens te gaan eten. Zo ontdekte Ming als sinds zijn zesde honderden verschillende restaurantjes.

Sommige van deze restaurant fascineerde hem door de uitzonderlijke keuken en de ambacht en puurheid waarmee de gerechten werden bereid. Terugvallen op een gerecht wat hij extreem lekker vond deed hij niet vaak. Liever raakte hij geïnspireerd en verrast door nieuwe smaken.

Toen wist hij het. Hij ging zelf ook Chef worden. Zijn passie bracht hem (aantal) Aziatische restaurants in Nederland, waaronder Ming in Langenboom waar hij zelf de scepter zwaait. Met deze nieuwe kaart vol smaakvolle ontmoetingen, gegoten in Aziatische tapas, begint Ming een nieuw avontuur. Met als doel zijn gasten op hoog culinair niveau verrassen, verwennen en laten kennismaken met zijn roots.

Over Ming Tapas

In het sfeervolle restaurant zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je heerlijk prive zitten bij het aquarium of lekker behaaglijk bij de haard. Ming houdt van kinderen en daarom vind je hier een aparte ruimte speciaal ingericht voor kinderen, zodat zij lekker kunnen spelen.

Bij het samenstellen van de kaart is aan iedereen gedacht. Zo vind je oesters, coquilles, kaviaar en eendenlever, maar ook kip met mango, mals spek, tournedos en sateetjes. Ook de sushi liefhebber zit hier goed.

Ook de zoetekauwen kunnen hier hun verlangen stillen. Ming is momenteel drukdoende om prachtig ambachtelijk ijs en een grote diversiteit aan smaken te creëren.

"Zolang ik leef zal ik blijven koken, het is een ontembare passie. Ik deel deze graag met u. U bent welkom!"

Je vindt Ming Aziatische tapas aan de Graafseweg 89 in Langenboom.
Bekijk de kaart alvast op www.asiantapasming.nl.

Tekst: Eefke Peeters, Fotografie: Istar