Marjolein Scheen - Poldervaart van Broeckx makelaars en Erwin Kersten van Makelaardij Twan Poels

In het centrum van Mill, op de locatie waar Basisschool de Straethof heeft gestaan, wordt op dit moment het appartementencomplex De Straethof gerealiseerd.

In dit complex komen 26 moderne, zeer energiezuinige appartementen met ruime en efficiënte indelingen. Met oppervlaktes vanaf 66 m2 tot 82 m2, een ruim balkon of eigen tuin. Inclusief een eigen berging en privé parkeerplaats op het binnenterrein. De verwachting is dat het appartementencomplex medio maart 2020 opgeleverd wordt.

Levensloopbestendig

Voor dit appartementencomplex, op de hoek van de Pastoor Maasstraat en de Schoolstraat, is al veel belangstelling: men woont straks middenin het centrum waardoor alle voorzieningen op loopafstand liggen. Er is zelfs zorg op maat mogelijk. Op afroepbasis aan huis of middels een afspraak bij een zorgverlener in de directe nabijheid. Alle appartementen worden levensloopbestendig gebouwd. Dit wil zeggen dat er in de appartementen voorzieningen worden aangebracht die het mogelijk maken het appartement te blijven gebruiken wanneer de veiligheid en toegankelijkheid een grotere rol gaan spelen, ook als een bewoner in de toekomst minder mobiel wordt.

Duurzaam

Met de bouw van De Straethof is tevens aan de toekomst van natuur en milieu gedacht. Alle appartementen zijn aardgasloos en worden zeer energiezuinig gebouwd. Zo heeft ieder appartement een eigen aardwarmtepomp en is geheel voorzien van vloerverwarming. Deze twee energiebronnen zorgen voor warmte in de winter als ook voor een koel en aangenaam klimaat tijdens warme zomerdagen. Daarnaast hebben de hoge isolatie en het gebruik van zonnepanelen een positieve invloed op de maandlasten.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een van de huurappartementen in De Straethof in Mill? Meld u zich dan nu aan via www.destraethof.nl of neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 - 31 92 20) of Broeckx Makelaars (0492 - 54 90 55). U kunt de benodigde documenten met betrekking tot de toewijzing namelijk inleveren tót aanstaande vrijdag 20 december 2019.