Aanstaande donderdag 19 december zijn Anita van Kraaij en Marius van Kuppeveld van Onder de Kersenboom uit Mill om 18.45 uur te zien op NPO2. Dan is er in het programma Binnenste Buiten volop aandacht voor kerst.

Hiervoor kwam het TV-programma al op 16 november naar Mill om opnamen te maken bij Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat. Toen was Onder de Kersenboom dus al helemaal in kerstsfeer gebracht.

Binnenste Buiten

Binnenste Buiten is een dagelijks NPO2 lifestyle-programma bij de KRO-NCRV. In Binnenste Buiten komen verschillende onderwerpen op gebied van huis & interieur, tuin & natuur en eten & drinken aan bod. We zien elke dag items waarmee we een aangenaam, gezond en duurzaam leven kunnen creëren. Het programma is vanaf 18.45 uur te zien.

Brabeau

Maar Anita en Marius zijn met Onder de Kersenboom ook op de cover te vinden van de meest recente uitgave van Brabeau. Dit is een tijdschrift over Brabant. Het is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn Familie vd Ven en Primera Schipperheijn in Mill.

Ontdek Mill

Anita en Marius, alle 2 ook lid van het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill, werken met Onder de Kersenboom zo dus ook aan extra naamsbekendheid voor de gemeente Mill en Sint Hubert. Zie voor meer informatie ook www.onderdekersenboom.nl.