In verband met kerst gaat De Neije Krant van 27 december 2019 eerder naar de drukker dan gebruikelijk. Wilt u wat plaatsen in die uitgave, zorg dan dat berichten uiterlijk zaterdag 21 december op de redactie binnen zijn.

Normaal gesproken kan aanleveren tot woensdagochtend 09.00 uur, maar voor de uitgave tussen kerst en nieuwjaar dienen berichten dus uiterlijk 21 december binnen te zijn. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Speciaal

De Neije Krant van 27 december is een bijzondere uitgave. In het kader van 75 jaar vrijheid plaatsten we in september (dankzij de bijdrage van Ontdek Mill) al 4 pagina’s met de gebeurtenissen van 10 en 11 mei 1940 in onze gemeente. Die pagina’s gaan we herhalen in de krant van 27 december. Ook herhalen we enkele interviews die we in dat kader gedaan hebben. Maar ook andere bijzondere verhalen die we eerder dit jaar publiceerden gaan we in de laatste Neije Krant van dit jaar herhalen.

Actief

Daarnaast staan er in De Neije Krant van dat weekend een aantal artikelen van clubs, verenigingen en organisaties uit onze gemeente. Dat om extra leden en vrijwilligers te werven. Zij laten zien hoe actief zij zijn en samen met nieuwe leden en vrijwilligers er in 2020 een nog actiever jaar van willen maken.

Redactie

Wilt u in De Neije Krant van 27 december wat publiceren? Zorg dan dat dit uiterlijk 21 december bij de redactie binnen is. Eerder mag uiteraard ook. Mail uw bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..