Wie kent ze niet, de gebroeders Pluk aan de Gagel in Mill. Daar waar Willem begon in 2009 na afgestudeerd te zijn aan het conservatorium, is broer Guus als samenwerkingspartner aangesloten.

In de beginjaren nog op de oude 'hooizolder' en later timmerde pa Pluk twee gezellige muziekruimtes in het achterhuis waar ze ruim 8 jaar vol passie en in samenwerking met andere zzp muziekdocenten vele muzieklessen verzorgden.

Inmiddels zijn er nog meer ruimtes beschikbaar en kan er zelfs met een band gerepeteerd worden.

Naast individuele muziekles biedt Music Fun ook fantastisch leuke workshops aan zoals Djembee, Pbone en Ptrumpet (trombone en trompet), Ukulele, en nog veel meer. Bij bedrijven, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten, schoolfeesten etc etc. Overal zijn deze leuke en leerzame workshops in te zetten. De Plukbus wordt beladen met instrumenten en hopsa daar gaan ze! Uiteraard kunt u ook op de locatie aan de Gagelweg workshops volgen.

Dat Music Fun enthousiast en dynamisch is bewijst het feit dat ze na 10 jaar nog altijd in ontwikkeling zijn. Zo begon men 3 jaar geleden met gesubsidieerde muziekprojecten op het basisonderwijs. Een schot in de roos, want vandaag de dag werken ze op scholen in Mill, Grave, en Uden aan structurele muziekles voor alle groepen. Directies en docenten zijn erg gecharmeerd van de resultaten die Music Fun bereikt bij de kinderen en leerkrachten. 'muziek maakt slim'

Heeft u geen rechtstreekse verbinding met Music Fun, geen probleem, ze organiseren ieder jaar verschillende leuke muziekmomenten voor hun leerlingen, ouders en belangstellenden. Denk aan voorheen genaamde 'Moonlightshoppen', of de Sinterklaasfeesten waar aan de Markt volop gemusiceerd wordt. Ook in Myllesweerd en bij De Wissel verzorgt Music Fun muziekevenementen.

Kortom een muzikaal begrip in de regio!

Voor meer informatie kijkt u op www.muziekschoolmusicfun.nl of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..