De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de eerste fase van de reconstructie van de Vorleweg. De meeste werkzaamheden aan het deel tussen de rotonde N264 en de ingang naar de tennisvereniging zijn voor de feestdagen afgerond.

De laatste puntjes worden begin volgend jaar aangepakt. Dit betekent dat begin 2020 gestart wordt met de tweede fase: het gedeelte tussen de ingang van de tennisvereniging en de Parallelweg. Ook de werkzaamheden van Brabant Water gaan door in 2020.

Feestdagen

Fase 1 van de reconstructie Vorleweg nadert zijn afronding (zie foto). Rond de feestdagen (week 52 en week 1) wordt er door Aannemersbedrijf Gebr. Remmits BV niet gewerkt. De aannemer zorgt er voor dat in deze periode alles zo goed mogelijk dicht gemaakt en opgeruimd is. Dit geldt ook voor de locaties waar BGM Infra voor Brabant Water aan het werk is.

Start fase 2

Op 7 januari worden de werkzaamheden hervat. De laatste puntjes uit fase 1 worden dan afgewerkt en fase 2 begint. Bij fase 2 gaat het om het gedeelte tussen de ingang naar de tennisvereniging en de Parallelweg. Net als in fase 1 bestaan de werkzaamheden uit onder andere het vervangen van de bestaande verhardingen, het aanleggen van hemelwaterriolering, het vervangen van de openbare verlichting en het treffen van verkeerskundige maatregelen (aanleg verhoogde kruispunten / drempel).

Bereikbaarheid

Voor fase 2 wordt de omleidingsroute aangepast. Het bestemmingsverkeer kan dan namelijk weer vanaf de rotonde N264 tot aan de ingang naar de tennisvereniging rijden. De Parallelweg is bereikbaar vanaf de Domeinenstraat. Aanwonenden van het tussenliggende deel kunnen hun woning tijdens de werkzaamheden beperkt met de auto bereiken. Voor het doorgaande verkeer blijft de Vorleweg afgesloten.

Het vervolg

De werkzaamheden voor fase 2 duren tot ongeveer begin april. Daarna volgen nog fase 3, 4 en 5. Fase 3 is het laatste deel van de grootschalige reconstructie in de Vorleweg zelf. Fase 4 en 5 bestaan uit werkzaamheden in de Domeinenstraat. Hier worden alleen verkeerskundige maatregelen getroffen. Als alles volgens planning verloopt, zijn alle fases begin juli 2020 afgerond.

Informatie

Aannemersbedrijf Gebr. Remmits BV uit Wijchen heeft de omwonenden per brief op de hoogte gesteld. Voor praktische afstemming tijdens de uitvoering kunt u rechtstreeks contact opnemen met Gebr. Remmits via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heeft u andere vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met mevrouw C. Verrijdt, Werkorganisatie CGM (gemeente Mill en Sint Hubert) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..