Michelle Mussche

“We zorgen op een positieve manier voor een stok achter de deur”, zegt Michelle Mussche over haar onderneming FitFabrique. Geen sportschool, maar een ‘personal training studio’. Met die naam, maar ook met de uitstraling van ons gebouw, zetten we meteen een andere, huiselijker sfeer neer.”

Het is kenmerkend voor de aanpak van Michelle, die in 2011 met MSM Personal training startte in Staphorst, in juni 2018 een tweede vestiging opende in Nieuwleusen en in maart 2019 een derde vestiging in Mill. “Na de opening in Nieuwleusen zijn we overgestapt op de naam FitFabrique, dit is meer van deze tijd en past meer bij wie we nu zijn”. “95 procent van onze klanten komen niet sporten omdat ze het zo leuk vinden, maar omdat ze van hun overgewicht af willen. Vaak zie je dat deze mensen na enkele maanden afhaken omdat zo onvoldoende wordt begeleid en gemotiveerd. Ons concept werkt met een fysiotherapeut, een gewichtsconsulent en een personal trainer, die ook begeleidt op het psychische vlak. Onze aanpak is gericht op gedragsverandering naar een gezonde leefstijl, zodat mensen gemotiveerd blijven en ook op lange termijn aantoonbare resultaten boeken.”

Naast een-op-een coaching en personal training biedt FitFabrique trainingen in kleine groepen van maximaal twaalf personen. Speciaal voor de vestiging in Mill hebben we You’re my drive geïntroduceerd, dit is een afwisselende circuit training waarbij je kunt instromen op elk moment. Dit is een groot voordeel voor (werkende) ouders en mensen die onregelmatige diensten hebben. “Vaak zie je dat mensen minder enthousiast worden omdat ze de lestijden niet meer halen door werk, file of andere privéomstandigheden. You’re my drive is elke dag geopend tussen 08.30 en 11.30 uur en 17.00 en 21.30 uur en duurt maar 35 minuten per training. Er is dus altijd wel een moment waarop je even kan trainen!”

Naast deze circuit training biedt FitFabrique ook small group trainingen als HIIT, boksen en krachttrainingen.

De grootste kracht? Alle trainingen zijn onder begeleiding en in kleine groepjes, iedereen kan geholpen worden bij FitFabrique!

Wil je gratis kennismaken met het concept? Neem contact op met FitFabrique via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..