Foto: Cockie Kremers

Op 1 januari namen Simone en Sander v.d. Wijst uit Mill het bedrijfspand van de Smaakmakers aan de Houtzagerijstraat 25 in Mill over.

Smaakmakers richten zich nu alleen nog op de exploitatie van Kasteel Tongelaar en zijn per 1 januari gestopt met catering. “Wij bestaan nu alweer vijf jaar en waren op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden,” vertelt Simone v.d. Wijst van Sansi Party. “Via een gezamenlijke zakenrelatie kwamen we met Emil Minten en Hans vd Steijn van de Smaakmakers in contact en toen was het snel geregeld.”

Simone en Sander v.d. Wijst runnen sinds vijf jaar Sansi Party. Sander: “Naast catering doen we ook veel in de verhuur van partymateriaal, meubels en allerlei andere accessoires wat hoort bij het organiseren, inrichten en aankleden van feestruimtes. We gebruikten nu vaak een keuken in Zeeland om catering voor te bereiden, maar die ruimte was eigenlijk te klein. Ook misten we een eigen ruimte om klanten te ontvangen, dat kan nu allemaal aan de Houtzagerijstraat.”

De bovenverdieping van het pand gaan Simone en Sander inrichten als een showroom. “We hebben diverse soorten meubilair waarmee we op locatie een feestruimte in kunnen richten. Dat gaan we hier opstellen en hier komt dan ook het kantoor,” vertelt Simone. Sander: “We hebben hier de beschikking over een professioneel ruim opgezette keuken met alle faciliteiten die nodig zijn. Hier kunnen we echt doorgroeien.”

Op zondag 5 april organiseren Simone en Sander een open dag in hun nieuwe pand. “Dan kan iedereen zelf komen kijken wat we zoal hebben en kunnen. Uiteraard zal dat alles gebeuren onder het genot van een hapje en drankje en zorgen we ook voor vermaak voor de kinderen.”

Meer weten over Sansi Party & Events in Mill?

Bel 06-23917674, like de Facebookpagina en zie ook www.sansiparty.nl.