...dat zijn de woorden die ik wil gebruiken om enigszins te kunnen aangeven hoe ik het afscheid van mijn schoolcarrière heb ervaren.

Kaarten met mooie, ontroerende woorden en lieve wensen; de vele handen van kleine en grote mensen; bloemen en attenties in zoveel verschillende vormen; verrassende, spontane en hartelijke ontmoetingen; en dan... dé dag van het afscheid met een geweldige ontvangst georganiseerd door kinderen, collega’s, medewerkers en ouders; voordrachten van groep 1-2-3 en het team; de speech van mijn directeur; de receptie die mogelijk is gemaakt door collega’s, ouders en enkele leerlingen; prachtige foto’s die door de hele dag heen en avond zijn gemaakt, zodat ik deze dag op elk moment weer opnieuw kan beleven; en “last but not least” de werkgroep “www.jufjosemetpensioen.nl” die deze afscheidsdag op een geweldige manier hebben gerealiseerd.
Dank aan iedereen, het is een onvergetelijke dag geworden!

Kinderen, collega’s, ouders, medewerkers, grootouders, bestuur, MR en OV jullie hebben in de afgelopen 44 jaar mijn leven verrijkt en dat vervult mij met grote dankbaarheid. We deden het samen! En ja... de wereld is en blijft een toverbal en niemand weet hoe het worden zal, maar één ding dat weet iedereen, je kunt het niet alleen!

Alle goeds voor iedereen en we zien elkaar beslist tijdens ontmoetingen in Mill e.o.

Hartelijke groet,
Juf José