Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk. Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.
Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Mill is op zoek naar vrijwilligers voor:

Paardenverzorger De Gagelhoeve
Op maandagmorgen worden de paarden en pony’s op De Gagelhoeve in Mill gepoetst. Ook is het fijn dat er dan opgeruimd kan worden op stal en in de rijbakken. We zijn op zoek naar 1 of 2 volwassen personen die dit willen leren of kunnen om samen met 1 andere vrijwilliger de zorg op zich te nemen.

Computerhulp statushouders
Statushouders hebben soms moeite met het bedienen van een computer, terwijl dit in het dagelijkse leven wel noodzakelijk kan zijn. De vrijwilliger helpt hen hiermee.

Maatjes voor bewoners zorgcentrum Aldenhorst
Diverse bewoners van zorgcentrum Aldenhorst zijn op zoek naar een maatje. Iemand die regelmatig samen met hem/haar iets leuks onderneemt zoals een wandeling maken, koffiedrinken, fietsen op de (duo)fiets, spelletjes doen.
In principe kan iedereen, die zich kan inleven in een ander, maatje worden van een bewoner van een zorgcentrum van Pantein. Het uitgangspunt is dat beiden plezier aan de activiteit beleven. U mag zelf aangeven wat u graag zou willen doen en hoeveel tijd u beschikbaar bent.

Penningmeester Scouting Langenboom
Voor de Scouting in Langenboom zijn we op zoek naar een penningmeester. Heb je affiniteit met geldzaken, dan is deze vacature iets voor jou!

Voorzitter Sint Barbaragilde
Het SintBarbara Gilde zoekt een voorzitter voor het voorzitten van vergaderingen en het overleggen met diverse overkoepelende organisaties.
Het betreft een publieke functie.

Geïnteresseerd?

Heeft u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.
Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten.
We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website www.sociom.nl.