Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oproep

Deze week waren Riet van Laake en Geert Gunneweg te gast bij Toon Willems. Dit om in het archief van Mill van Toen te kijken en zoeken naar informatie over dokter Gunneweg. Geert wil namelijk een boek maken over het leven en werk van zijn vader dokter Gunneweg, die van 1952 tot 1983 huisarts was in Mill. Hiervoor is hij op zoek naar anekdotes, verhalen, foto’s en andere zaken die leuk zijn voor in het boek. Dokter Gunneweg overleed in 1987.

Geert die zelf in Den Haag woont is te bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit is een foto van de familie Gunneweg uit 1966, gemaakt bij de schiettent op de Millse kermis. Op de foto van links naar rechts: Michael Gunneweg, Bernadette Gunneweg, Dokter Gunneweg, Geert Gunneweg en uiterst rechts Hannes Gunneweg.

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.