Deze keer willen we jullie aandacht vragen voor onze kantinebewoners. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn allemaal besmet met FIV in de volksmond ook wel kattenaids genoemd. Ze hebben dit overgehouden aan het harde buitenleven.

FIV is niet overdraagbaar op mensen of honden, wel op andere katten. Daarom mogen ze ook niet naar buiten zodat ze geen andere katten kunnen besmetten. Ze kunnen bij een goede verzorging gewoon oud worden want het kan jaren duren voordat ze aids krijgen. Ze zijn wel gevoeliger voor infecties.

We willen ze graag aan jullie voorstellen de meeste hebben een eigen verhaaltje op www.dierenasiels.com of www.facebook.nl/hokazo. Onze mooie dame Doekie, lieve, rustige Jonathan (foto), knuffelkont Mattia, onzekere Frederick, angstige King, Ferrel voor kattenlezers, en onze Freddie Mercury.

Meer info mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Hokazo 0413-260546. Dierenopvangcentrum HoKaZo - Lange Goorstraat 6 - 5406 XE Uden.