Mijn naam is Arianne Gronenschild, welzijnsmedewerker bij Sociom, organisatie voor sociaal werk. Samen met een aantal vrijwilligers van Sociom verzorg ik op de maandag, dinsdag en donderdag de dagbesteding in wijkaccommodatie De Wester.

Dagbesteding Sociom is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, met of zonder beperking. Hier kun je even je zorgen vergeten en genieten van de gezelligheid om je heen. Wij bieden een zinvolle invulling van de dag door middel van allerlei activiteiten. En niet alleen dat. Wij bieden een luisterend oor en ook een steuntje in de rug als u dat even nodig heeft.

Op deze locatie ben ik inmiddels ruim twee jaar werkzaam en heb gedurende die tijd veel hartverwarmende reacties van inwoners uit Mill mogen ontvangen.

Graag wil ik dan ook, mede namens de vrijwilligers, mijn complimenten geven voor de gastvrijheid en medewerking die wij tot heden van op welke manier dan ook hebben ontvangen. Of het nu gaat om muzikanten, gastouders, vrijwilligers, kinderen of verenigingen. In een woord gewoon TOP!

Ook de medewerking bij het organiseren van ons carnavalsfeest was geweldig. De prins en prinses die een bezoek kwamen brengen, het boerenbruidspaar dat de tijd nam voor de dagbesteding. Het wordt allemaal geregeld en zo voelen onze deelnemers zich echt betrokken bij en verbonden met het dorpsgebeuren. Het was een mooie carnaval en dank aan ieder die hieraan heeft meegewerkt! Wilt u meer weten over de dagbesteding bij Sociom? Ga dan naar www.sociom.nl of bel naar 0485-700500. En U bent altijd welkom bij De Wester.

Arianne Gronenschild welzijnsmedewerker Sociom.
Deelnemers dagbesteding De Wester Mill