Het Coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. Het stelt onze klanten en medewerkers bloot aan nieuwe uitdagingen en dillemma’s.

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen blijft zich tot het uiterste inspannen om jou als klant te blijven helpen. Het is belangrijk dat jij in deze tijd op een makkelijke en veilige manier een beroep op onze dienstverlening kunt blijven doen.

Voor jouw en onze gezondheid worden gesprekken op dit moment bij voorkeur online of via telefoon of chat gevoerd. Via de Rabo App en Online Bankieren (onder Zelf Regelen) kun je veel bankzaken 24 uur per dag zelf regelen. Ook kun je Via de Rabo App en Online Bankieren (onderin bij contact) snel en gemakkelijk chatten met onze adviseurs.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op (088) 722 66 00.

Maak alleen gebruik van onze kantoren in Beugen en Gennep voor urgente zaken en/of als je telefonisch niet geholpen kunt worden. De kantoren in Cuijk, Mill en Boxmeer zijn gesloten.

Pas op voor cybercriminelen in de coronacrisis. Cybercriminelen proberen Nederlanders op te lichten met verschillende phishingtrucs en andere oplichtingspraktijken. Helaas verschijnen er ook diverse phishingberichten over een zogenaamde ‘antibacteriële betaalpas’. Wees alert, vertrouwt u het niet? Neem dan direct contact met ons op.

Wij hopen zo op een veilige manier onze dienstverlening voort te zetten.