Komende zondag 22 maart is MossTime weer terug bij L.O.M.-radio. Thijs van den Heuvel en Corné Kremers zijn dan tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen bij de Lokale Omroep Mill om naast actuele informatie ook muziek en vermaak in de huiskamers te brengen.

Inhoud

In MossTime praat Corné komende zondag (telefonisch) met Burgemeester Walraven over het Coronavirus en het alternatieve plan voor een Rondje van de Burgemeester. Ook is er een gesprek met pastor Ad van der Meijden die dit weekend zijn 80e verjaardag en 25-jarig priesterschap in Mill zou vieren, maar wat nu dus ook niet doorgaat. Verder zijn er telefonische gesprekken met Jan van de Wiel over de annulering van de Goede Doelen Week in sowieso Mill, Sint Hubert en Wilbertoord, Ton Ermers over de annulering van activiteiten voor ouderen en eventuele alternatieven, Ben Ruwiel is voorzitter van de Horecavereniging Mill en Sint Hubert en zal vertellen over consequenties voor de lokale horeca en Leen Gelders van Poco a Poco over de muzikale optredens voor bewoners van Pantein in Mill.

Prijsvraag

Ook is er een prijsvraag waarmee tickets te winnen zijn voor het komende nieuwe theaterseizoen van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Oplossingen zijn zondag vanaf 12.00 uur telefonisch door te geven. Ook kan men dan platen aanvragen die tussen 14.00 uur en 17.00 uur in een extra verzoekplatenprogramma gedraaid zullen worden.

Frequenties

Zie voor een overzicht van alle frequenties waarop L.O.M.-radio te horen is of om wereldwijd mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.