Veel mensen zitten in deze periode in verband met de maatregelen rond het Coronavirus meer thuis dan gebruikelijk. Alle activiteiten en bijeenkomsten zijn geannuleerd. Advies is immers om fysieke sociale contacten te beperken.

Vooral ouderen en mensen met een minder goede gezondheid zijn gevoeliger voor dit Coronavirus, waardoor een sociaal isolement op de loer ligt.

Extra RTV-programma’s

De Lokale Omroep Mill gaat de komende periode wat extra RTV-programma’s maken. Dit met informatie maar ook ter vermaak en om elkaar een hart onder de riem te steken. Dagelijks is er al de Tv-krant en deze wordt elke 4 uur onderbroken met een Tv-uitzending. Op dit moment zijn dat items uit het archief, omdat door annulering van activiteiten weinig actueels te maken is.
Deze Tv-uitzending ziet u elke dag om 08.00 uur, 12.00 uur, 16.00 uur, 20.00 uur, 00.00 uur en om 04.00 uur. Op zondag is er in verband met live-radio om 12.00 uur en 16.00 uur geen Tv-uitzending, uiteraard dan wel Tv-krant met het radiogeluid.

Tv-krant

Op de Tv-krant is dagelijks het actuele lokale nieuws te lezen. Wilt u wat plaatsen? Dan kunt u een mailtje sturen. Maar ook is er vanaf zondag 09.00 uur een speciaal raadspelletje te zien. Er wordt een deel van een foto geplaatst, elke dag komt er een deel bij. Weet u wie er op de foto staat? Stuur dan uw oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiermee maakt u kans op 2 tickets voor Filmhuis Mill of een cadeaubon van Maarten Manders de echte bakker.

Radio

Maar ook zijn er wat extra radioprogramma’s. Dit op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Van 12.00 uur tot 14.00 uur zijn Thijs van den Heuvel en Corné Kremers er te horen. Naast enkele telefonische interviews en een spelletje waarmee tickets voor theatershows in Myllesweerd te winnen zijn, is er ook nieuws en informatie. El van den Heuvel zal telefonisch alle oplossingen voor de prijsvraag zondag vanaf 12.00 uur in ontvangst nemen.

Verzoekplaten

Aansluitend is er tot 17.00 uur een verzoekplatenprogramma met o.a. Henk Ermers. Verras familie en vrienden met een plaatje en doe ze zelf telefonisch via de radio de groeten. Of wellicht willen (klein)kinderen opa en oma de groeten doen en een plaatje aanvragen? Alles is mogelijk. Bel zondag vanaf 14.00 uur 0485-455091 of mail nu al naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Frequenties

De L.O.M. is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd mee te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.