In verband met het Coronavirus zijn er voorlopig géén eucharistievieringen in de kerkgebouwen van Parochie de Goede Herder in Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord en Haps.

Vanaf zaterdagavond 21 maart en de daaropvolgende zaterdagen wordt er echter wel een dienst uitgezonden via de Lokale Omroep Mill. Dit vanaf 19.00 uur via L.O.M.-radio, ook te horen op de achtergrond van de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill en wereldwijd via de website www.lokaleomroepmill.nl.

Misintenties: Dinie Huibers-Gijsberts; Overleden fam. Schaap-Josephs; Sjef v. Rooy en Mia v. Rooy-Coppers; Fien v. Bergen-v.der Ven; Overl. Ouders Schaap-Veldpaus, kinderen en kleinkinderen. jrgt Nelly Kerstens; ouders van Dommelen-Janssen en overleden familieleden; Maria Graat van Dommelen namens de buurt; jrgt Jo van Dijk-ten Haaf; Riet Thijssen-Verbeeten en Maria Graat-van Dommelen namens de volksdansgroep; mgd Piet Custers; mgd Wim Peeters Weem; mgd Nelly Peeters Weem; mgd Nol Jans; mgd Gerrit Weren; Bart van Raay vanwege verjaardag; Gerrit Daanen en Koosje Daanen-Janssen.

Leden en overleden leden van de parkgroep; Greet van Sambeek-Weijers vanwege verjaardag en tevens Lambeer van Sambeek; jaargetijde Cora Kremers-van Hout, Jo Kremers, Piet en Kim; Lies Hendriks-Meulepas.

Jrd. Paul van de Ligt.

Overige mogelijkheden

Er bestaat ook de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistieviering op televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2. Verder zendt radio Maria iedere ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 9.00 uur en 19.00 uur.

Wij houden u op de hoogte, voor zover dit kan, via de website Parochie de Goede Herder www.pemill.nl, via de Tv-krant van de L.O.M. en De Neije Krant.