Elie is een zwart-witte poes van 2017 ze is als kitten op straat gevonden. Waarschijnlijk heeft ze nooit contact met mensen gehad. Ze was in het begin heel bang van haar pleegmama en blies dan ook volop.

Inmiddels laat ze zich door haar aaien, maar dit heeft best lang geduurd. Elie moet je volledig vertrouwen en dan laat ze zich aaien, maar zij houdt de controle over de aaisessie. We zoeken voor Elie iemand met ervaring in angsthaasjes, die haar kan helpen om helemaal om te gaan. Een huis zonder kleine kinderen is een must, dat geeft Elie te veel stress.

Elie’s verhaal staat op www.dierenasiels.com en www.facebook.nl/hokazo. Mocht u interesse hebben in Elie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door het corona-virus hebben ook wij maatregelingen getroffen, Hokazo is alleen op afspraak te bezoeken. Mocht u willen langs komen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..