Vanaf aanstaande vrijdag 3 april is ook Sil uut Mill terug bij de Lokale Omroep Mill. Elke vrijdagmiddag is Silvia Driessen - Versavel er van 13.00 uur tot 15.00 uur te horen met gezongen nummers met allerlei verschillende dialecten.

Tussendoor hoort u leuke weetjes en nieuwtjes. Ook zijn er interessante interviews met de meest uiteenlopende inwoners, artiesten en muzikanten.

Populair

Uit een luister- en kijkonderzoek bleek al een tijdje dat de Lokale Omroep Mill na ruim 30 jaar nog steeds in een behoefte voorziet. Maar sinds de crisis rond het Coronavirus blijkt uit de vele reacties dit nog eens meer dan ooit. De RTV-programma’s zijn via alle providers op radio en Tv te ontvangen. Maar velen kijken en luisteren ook via de website van de omroep. Dat gebeurt in grote aantallen, waardoor de website af en toe onbereikbaar is. De Lokale Omroep Mill adviseert haar kijkers en luisteraars dan ook via radio en Tv te luisteren en kijken, of een app te downloaden om via smartphone en iPad te kijken en luisteren. Hiermee wordt de website dan ontlast.

Extra

Ook zijn er sinds begin maart weer diverse radioprogramma’s teruggekeerd bij de omroep zoals MossTime, Zeg het maar en nu ook Sil uut Mill. Dit om in deze Coronatijd extra informatie, muziek en vermaak te brengen. Daarnaast is er een speciaal radioprogramma voor ouderen bijgekomen op dinsdag- en vrijdagochtend, is er op zondagmiddag een extra verzoekplatenprogramma geprogrammeerd en heeft de Tv-krant regelmatig extra raadspelletjes tussen alle informatie door. Dit samen met een Tv-uitzending die elke 4 uur te zien is, maakt dat de Lokale Omroep Mill met uitsluitend vrijwilligers voor een brede en vooral grote groep belangstellenden RTV-programma’s weet te produceren die in een brede en nog steeds groeiende behoefte voorziet.

www.lokaleomroepmill.nl