Voorlopig zijn er geen kerkdiensten in Parochie de Goede Herder waarbij u zelf aanwezig kunt zijn.

Maar speciaal voor de geloofsgemeenschappen in Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord en Haps werd er al elke zaterdagavond om 19.00 uur een dienst uitgezonden via L.O.M.-radio. Maar op zaterdagavond 4 en 11 april is deze in verband met Pasen ook live op Tv te zien bij de Lokale Omroep Mill.

2020 wordt het jaar dat we niet naar de kerk kunnen met Pasen, met Hemelvaart, en niet met Pinksteren. Het jaar waarin we onze 75-jarige bevrijding niet kunnen vieren, in elk geval niet in mei. Dit wordt het jaar waarin we de blik wel naar boven moeten richten.

Elke zaterdagavond wordt er om 19.00 een heilige mis opgedragen, die altijd al via de LOM op de radio (ook op de achtergrond van de Tv-krant te beluisteren) wordt uitgezonden. Maar op Palm-zaterdag 4 april is deze viering met beeld te zien bij de Lokale Omroep Mill. Via Ziggo kanaal 45 op Tv, maar ook bij andere providers is deze te zien. Tijdens die mis worden de misintenties opgelezen van alle 5 de parochiegemeenschappen. Op palmzaterdag 4 april zullen tijdens de dienst ook de palmtakjes worden gewijd in de kerk van Mill.

Misintenties: Maria Janssen, Gerda Spronk - Rooyakkers, Pastor vd Staak en alle overleden pastores van de parochie. Martien en Sjaan Hurkens - Willems, Tonny en Henk, Nelly Verstraten van Vonderen vanwege haar verjaardag en tevens Sjef Verstraten, jaardienst Pieter Delpeut-Oosterom, Anneke van den Boom-van der Ven namens bewoners van ’t Klǒster. Jaardienst Riek Kuppen - Hendriks, Christ en Marie Joseph Weerts, Jufr. Thea Jeager v.w. verjaardag en voor Sjef Offermann. mgd Riet Thijssen - Verbeeten, Henk Kelders v.w. verjaardag.

Na afloop van de dienst worden de gewijde palmtakjes opgehaald door een vertegenwoordiger van elke geloofsgemeenschap en meegenomen naar het eigen dorp. Daar worden de palmtakjes op zondag 5 april tussen 10.30 uur en 11.30 uur bij de ingang van de kerk uitgedeeld aan hen die een gewijd palmtakje willen ontvangen.

Tevens is er gelegenheid om op deze zondag de vastenactiezakjes in te leveren. De kinderen die op de basisscholen meedoen aan de vastenactie kunnen dan ook hun spaardoosje afgeven of op een ander moment het geld in een gesloten envelop bij de pastorie in de brievenbus doen.

Op zaterdagavond 11 april om 19.00 uur is de Paaswake wederom vanuit de H. Willibrorduskerk via de Lokale Omroep Mill op Tv te zien en de radio te beluisteren.

Zie voor een overzicht van alle frequenties waarop de L.O.M. te horen en zien is bij de diverse providers www.lokaleomroepmill.nl.